Foto

Het proces van rozen bestellen hebben wij zo eenvoudig en zo visueel mogelijk voor u gemaakt zodat u ervan verzekerd bent dat uw bestelling altijd compleet bij ons aankomt. Tijdens het bestelproces doorloopt u de volgende stappen:
 Stap 1.


Kies bij het gewenste rozen(product) de lengte van de rozen en selecteer het aantal rozen. Bij keuze voor exotische rozen kunt u op de bijbehorende plaatjes klikken waarna de naam van de roos zichtbaar wordt.

Stap 2.


Kies de extra toevoegingen zoals een extra witte roos, een persoonlijk kaartje of een gedicht en upload zonodig uw eigen tekst.

Stap 3.


Kies uit de gerelateerde producten eventueel uw ideale bezorgtijdstip of andere producten en maak uw bestelling compleet.  

Stap 4.


Kies een afleverdatum en controleer nog een keer uw rozenbestelling. Indien gewenst,kunt u hier de afleverdatum nog veranderen. Klik hierna op bestelling afronden. 

Stap 5.


Nu kunt u invullen waar u de rozen bezorgd wil hebben en daarna betalen met een van de te kiezen betaalmogelijkheden. In onze winkelwagen bestaat ook nog de mogelijkheid om aanvullende gegevens voor bijv. het afleveren of uw gedicht te plaatsen.

Stap 6.


Reken uw rozen af met uw eigen betaalmethode.