U kunt bij ons veilig, snel en gemakkelijk bloemen online bestellen en betalen via de hieronder aangegeven mogelijkheden. Online betalingen gebeuren in de beveiligde omgeving van multisafepay of Ideal. Ook is het mogelijk om vooraf per bank een overschrijving te doen.


Ideal payment IDEAL

Online betalen via uw eigen bank. Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Ideal wordt ondersteund door:

Rabobank ABN AMRO ING ASN van Lanschot Frieslandbank Triodos bank SNS bankMastercard betalen
Visacard betalen CREDITCARD

Veilig betalen met uw Visacard of Mastercard. U heeft uw kaartnummer nodig, de vervaldatum en de CCV code. Deze code treft u op de achterzijde van de kaart en zijn de laatste 3 cijfers.


Betalen met Mister Cash BANKCONTACT/MISTERCASH


Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Hoe verloopt de betaling? Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?
Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

PAYPAL Betalen PAYPAL

PayPal is een wereldwijd betaalsysteem en staat bekend als de meest veilige betaal methode. Betalingen kunnen gedaan worden door PayPal te klikken, u wordt gevraagd om in te loggen met uw PayPal account.

Sofortbanking betalen SOFORTBANKING


Sofort is een betalingssysteem dat gebruikt wordt in 15 Europese landen voor het veilig online kopen van artikelen op Internet. Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit!

U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

Bij meer dan 30.000 webshops door geheel Europa kunt u afrekenen via Sofort Banking. Zo werkt het..Na de selectie van Sofort Banking op de afrekenpagina…
  • Selecteert u uw eigen land en bank
  • Vervolgens logt u in met uw eigen gegevens zoals u bij uw bank gewend bent te gebruiken
  • U wordt gevraagd naar een bevestigingscode die u zoals gewoonlijk verkrijgt via uw kaartlezer of SMS-bericht, voer deze code in.
  • Tenslotte ontvangt u een samenvatting van uw overschrijving

Banktransfer payment BANKOVERSCHRIJVING

Beschikt u niet over internetbankieren en kunt u dus niet betalen met iDEAL? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. RozenvoorHaar biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via uw eigen bank.

Het voordeel van een bankoverschrijving is dat u de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving soms een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt.

Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL of een van onze andere betalingsmogelijkheden.

Als u wilt betalen via bankoverschrijving kunt u voor deze optie kiezen in het betaalscherm, na de winkelwagen. Gegevens zoals rekeningnummer, begunstigde, IBAN en BIC worden u per mail toegestuurd. Zodra uw betaling zichtbaar is, gaan wij over tot uitlevering.