Foto

Uw bestelling wordt gebracht door chauffeurs die zijn gespecialiseerd in het bezorgen van delicate goederen zoals uw rozen. 
 

Bloemendozen

Voor bezorging worden de rozenbestellingen in speciale bloemendozen verpakt. Voordat de rozenbestelling in de doos wordt geplaatst, voegen wij Chrysal vloeibare rozenvoeding toe en desgewenst een kaartje of gedicht met uw persoonlijke tekst aan het boeket. Ook wordt de rozenbestelling altijd op water vervoerd zodat de rozen tijdens het bezorgproces optimaal vers blijven. 
 

Bezorgtijden

Bezorging is mogelijk van Dinsdag t/m Zaterdag  tussen 08:00 en 18:00. Op maandag kan alleen opgehaald worden.  
 

Ontvanger niet thuis?

Als de ontvanger niet thuis is, zullen onze chauffeurs uw bestelling bij de buren afleveren. De geadresseerde wordt hiervan op de hoogte gesteld met een briefje in de brievenbus. 

Als de bestelling niet kan worden afgeleverd bij de buren, zal uw bestelling twee keer op een later tijdstip nogmaals worden aangeboden. Ook dan wordt er een briefje achtergelaten om de geadresseerde op de hoogte te stellen. Op deze manier heeft de ontvanger altijd de kans om te bellen en een nieuwe leverafspraak te maken.

 

Afspraakbevestiging

U ontvangt een afspraakbevestiging per email met een track & trace code.
 

Bezorgkosten

De regulaire bezorgkosten bedragen resp. € 6,95 tot € 9.95 afhankelijk van de grootte van het pakket en het leveradres. U krijgt geen extra onvoorziene kosten. 

Voor bezorging op de Waddeneilanden geldt een speciaal tarief van € 12.50. Voor bezorging van grote hoeveelheden rozen maken wij een passende offerte voor de afleverkosten.

RozenVoorHaar.nl is niet aansprakelijk in geval van foute of onjuiste adressering. Wanneer in een levertraject iets misgaat voelt RozenVoorHaar het wel als haar plicht om in zulke gevallen haar uiterste best te doen om de klachten op te lossen.

 

Retourneren

Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Onze producten met beperkte houdbaarheid zijn bloemen, bindgroen en chocolade. Zie algemene voorwaarden.

 

Bestelling ophalen

Haalt u uw rozenbestelling liever op?Dan kunt u dat doen op onderstaand adres:

Bloemenveiling FloraHolland Honselersdijk
Middel Broekweg 29
2675 KB HONSELERSDIJK

Bel +31 85 - 009 0777 op locatie