RozenVoorHaar.nl is geboren uit passie voor grootbloemige rozen. Vanuit het moederbedrijf in het groene Westland verkopen wij de mooiste grootbloemige rozen alleen via het internet.

Rode rozen online bestellen

Door de opkomst van het online bestellen en goede logistieke faciliteiten kunnnen nu ook grootbloemige rozen bij elke rozenliefhebber in Europa thuis bezorgd worden.

Mannen weer gentlemen

We leven in een hectische, spannende tijd. RozenVoorHaar wil mensen weer eens uitnodigen terug in de tijd te gaan toen gentlemen hun liefdes op romantische wijze konden verrassen. Grootbloemige rozen in een mooie geschenkdoos speelden hierin een belangrijke rol.
 
Rode rozen online bestellen
 

Een grote roos is nu goed houdbaar

De roos heeft nog altijd de nummer één positie onder alle bloemen maar wordt tegelijkertijd ook gezien als een moeilijke en minder houdbare bloem vanwege haar gevoeligheid. RozenvoorHaar gebruikt in zijn assortiment alleen de best kwalitatieve cultivars waarvan u lang kunt genieten.

Sinds 2016 brengt RozenvoorHaar zelfs een geselecteerd assortiment rozen uit het verre Ecuador. Dit is een exotische aanvulling voor diegenen die van aparte rozen houden. U bent bij RozenvoorHaar verzekerd van goede, verse rozen die lang houden en die volledig openbloeien bij u thuis.

Duurzaam beleid

Wij worden gelukkig meer en meer bewust van onze natuur en het schenken van een duurzaam cadeau is razend populair. Op de geselecteerde rozenkwekerijen worden alle rozen ecologisch verantwoord en duurzaam geteeld. Het duurzame beleid van de rozenkwekerijen probeert RozenVoorHaar.nl zoveel mogelijk door te zetten in haar eigen organisatie.
 
Rode rozen in doos bestellen


De tijd van slechte ervaringen met rozen is voor u voorbij en de doelstelling van RozenVoorHaar is om voor u als consument hét internetportaal te worden voor luxueuze grootbloemige rozen die soms heerlijk geuren.